Siirry suoraan sisältöön

TYÖPAJAT NUORILLE

Tarjoamme tukea ja valmennuksia nuorille monipuolisesti osallistujien tarpeiden mukaan. Valmennukset toteutetaan räätälöityinä workshoppeina kohdennetusti esimerkiksi oppilaitosyhteistyönä ryhmälle nuoria tai auttamalla yrittäjyydestä kiinnostuneita nuoria henkilökohtaisesti liiketoimintaidean suunnittelusta lähtien. Työpajoissa ja valmennuksissa on mahdollisuus kehittää mm. yrittäjyys-, myynti-, ja kansainvälistymistaitoja sekä teknologiatuntemusta.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sinulle tai ryhmällesi soveltuva työpajan sisältö, ajankohta ja paikka. Teknologiatyöpajat järjestetään pääsääntöisesti Centria Ammattikorkeakoulun laboratoriotiloissa osoitteessa Vierimaantie 7, Ylivieska.

Yrittäjyysvalmennukset ryhmille

YRITYSNEUVONNASTA EVÄITÄ

Kerrotaan alueen yrityspalveluista ja asiantuntijoista – missä ja miten he auttavat. Tutustutaan eri yritysmuotoihin (mm. osuuskuntatoiminta, kevytyrittäjyys) sekä rahoitusmahdollisuuksiin.

TUNNE ASIAKKAASI

Markkinoinnin kautta yritys edistää tuotteiden tai palveluidensa myyntiä. Menestymisen edellytys on ymmärtää asiakkaita ja heidän tarpeitaan. Asiakastyytyväisyyden pitkäjänteinen mittaaminen antaa yritykselle välineitä kehittää toimintaansa.

PANOSTA MYYNTIIN

Ilman myyntiä ei synny tulosta.  Tässä valmennuskokonaisuudessa saat vinkkejä, miten tehdä myyntiä monikanavaisesti ja tunneälykkäästi.

YRITYKSEN TALOUS

Taloushallinto on keskeinen osa yrityksen toimintaa. Sen tehtävänä on huolehtia yrityksen rahojen riittävyydestä sekä tuottaa talouteen liittyvää tietoa päätöksentekoa varten. Tässä valmennuksessa pureudumme numeroiden saloihin.

Teknologiatyöpajat

ROBOTIIKKA

3D SKANNAUS

VIRTUAALINEN JA LISÄTTY TODELLISUUS

INTERNET OF THINGS (IoT)

BIG DATA JA ANALYTIIKKA

RYHMÄLLESI RÄÄTÄLÖITY TEKNOLOGIATYÖPAJA

Yksilökonsultointi nuorille

LIIKETOIMINTASUUNNITELMA KUNTOON

YRITYSIDEAN SPARRAUS

Varaa ilmainen työpaja