Siirry suoraan sisältöön

Tapahtumat

Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

Yrittäjyysklinikka

Online

Hankkeen yrittäjyysasiantuntijoiden vetämä kuukausittainen yrittäjysklinikkaa tarjoaa tukea ja käytännönvinkkejä nuorille yrittäjille tai yrittämistä suunnitteleville.

Back to Work

NITEK Pajatie 5, Nivala

Oulun Eteläisen yritysten kansainvälistymistä tukeva Think Big -hanke järjestää Back to Work tapahtuman kansainvälistymisteemalla yhdessä Nivalan Teollisuuskylän kanssa. Tapahtumaan on kutsuttu kaikki NYTi4.0 valmennukseen osallistuvat nuoret kuulemaan asiaa kansainvälistymisestä sekä verkostoitumaan alueen yrittäjien ja yrityskehittäjien kanssa.

Hyvinvointia työelämässä

NITEK Pajatie 5, Nivala

Hyvinvointia työelämässä -tapahtuman pääpuhujana on suosittu valmentaja Vertti Harjuniemi!  Vertti on tehnyt mittavan uran hyvinvoinnin parissa ja valmentanut tuhansia ihmisiä niin kasvotusten kuin verkon kautta. Tältä luennolta löydät varmasti avaimia omaan hyvinvointiisi, sekä motivaatiota tavoitteisiin.

Myynti ja asiakastyö etänä

Online

Etätapaamiset ovat tulleet jäädäkseen myös myyjäntyöhön. Timo Sorrin puheenvuoro rohkaisee etänä tapahtuvaan myyntiin ja tutustuttaa etämyynnin työkaluvalikoimaan työkaluihin ja niiden käyttöön.