Siirry suoraan sisältöön

Tapahtumat

Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

Myynti ja asiakastyö etänä

Online

Etätapaamiset ovat tulleet jäädäkseen myös myyjäntyöhön. Timo Sorrin puheenvuoro rohkaisee etänä tapahtuvaan myyntiin ja tutustuttaa etämyynnin työkaluvalikoimaan työkaluihin ja niiden käyttöön.

KV-Café Ylivieska

Centria ammattikorkeakoulu Vierimaantie 7, Ylivieska, Suomi

Tässä vapaamuotoisessa tilaisuudessa pääset verkostoitumaan toisten yrittäjien ja kansainvälistymistoimijoiden kanssa, sekä keskustelemaan rahoitus- ja kehittämismahdollisuuksista mm. Business Finlandin, ELY-keskuksen ja Leaderin asiantuntijoiden kanssa.

BREAK OUT!

Potkua bisnekseen digitaalisella markkinoinnilla Mitä tulisi huomioida digitaalisessa markkinoinnissa, kun aloittelee uutta yritystoimintaa? Näihin asioihin paneudutaan Break Out- verkkoluentotilaisuudessa 5.4. Tilaisuus on kohdennettu nuorille ja nuorille aikuisille, jotka miettivät yrittäjyyttä,… Lue lisää »BREAK OUT!

Kiertotalousseminaari Ylivieskassa

Centria ammattikorkeakoulu Vierimaantie 7, Ylivieska, Suomi

Miksi panostaa kestävään kehitykseen?♻️

Asiaa pohditaan Kierrä mukana NYT -seminaarissa. Pääpuhujana ja moderaattorina toimii Riku Rantala, jonka lisäksi kuulemme kiertotalouden toiminnassaan huomioivia alueen yrittäjiä ja toimijoita.

Ideasta tuotantoon – työpajat

Laserleikkuun ja -muokkauksen työpajoissa pääset toteuttamaan oman tuoteideasi. Työpajat havainnollistavat tuotesuunnitteluprosessin ideasta tuotantoon.