Siirry suoraan sisältöön

Tapahtumat

Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

BREAK OUT!

Potkua bisnekseen digitaalisella markkinoinnilla Mitä tulisi huomioida digitaalisessa markkinoinnissa, kun aloittelee uutta yritystoimintaa? Näihin asioihin paneudutaan Break Out- verkkoluentotilaisuudessa 5.4. Tilaisuus on kohdennettu nuorille ja nuorille aikuisille, jotka miettivät yrittäjyyttä,… Lue lisää »BREAK OUT!

Kiertotalousseminaari Ylivieskassa

Centria ammattikorkeakoulu Vierimaantie 7, Ylivieska

Miksi panostaa kestävään kehitykseen?♻️

Asiaa pohditaan Kierrä mukana NYT -seminaarissa. Pääpuhujana ja moderaattorina toimii Riku Rantala, jonka lisäksi kuulemme kiertotalouden toiminnassaan huomioivia alueen yrittäjiä ja toimijoita.

Ideasta tuotantoon – työpajat

Laserleikkuun ja -muokkauksen työpajoissa pääset toteuttamaan oman tuoteideasi. Työpajat havainnollistavat tuotesuunnitteluprosessin ideasta tuotantoon.

Koulutus CE-merkinnästä

YTEK Torikatu 3, Ylivieska

Keskiviikkona 4.5. järjestämme CE-merkintään liittyvän valmennustilaisuuden. Tilaisuudessa saat yleistason ymmärryksen CE-merkinnästä sekä kuulet vaihtoehtoisista tavoista täyttää määräykset, kuten mikroyritysten yksinkertaistettu menettely.

Tulevaisuus tässä ja NYT

Haapaveden opisto Vanhatie 45, Haapavesi

Seminaarin tarkoituksena on tuoda esille uusia näkökulmia robottien hyödyntämisestä mm tuotannollisessa yritystoiminnassa.  klo 12.00 Tilaisuuden avaus: Tarja Bäckman Haapaveden-Siikalatvan seutukunnan kehittämiskeskuksen seutujohtaja klo 12.10 Yrittäjyys elämän tehtävänä: Matti Tikanmäki Probot… Lue lisää »Tulevaisuus tässä ja NYT