Siirry suoraan sisältöön

Tapahtumat

Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

KV-Café Ylivieska

Tässä vapaamuotoisessa tilaisuudessa pääset verkostoitumaan toisten yrittäjien ja kansainvälistymistoimijoiden kanssa, sekä keskustelemaan rahoitus- ja kehittämismahdollisuuksista mm. Business Finlandin, ELY-keskuksen ja Leaderin asiantuntijoiden kanssa.

BREAK OUT!

Potkua bisnekseen digitaalisella markkinoinnilla Mitä tulisi huomioida digitaalisessa markkinoinnissa, kun aloittelee uutta yritystoimintaa? Näihin asioihin paneudutaan Break Out- verkkoluentotilaisuudessa 5.4. Tilaisuus on kohdennettu nuorille ja nuorille aikuisille, jotka miettivät yrittäjyyttä,… Lue lisää »BREAK OUT!

Kiertotalousseminaari Ylivieskassa

Miksi panostaa kestävään kehitykseen?♻️

Asiaa pohditaan Kierrä mukana NYT -seminaarissa. Pääpuhujana ja moderaattorina toimii Riku Rantala, jonka lisäksi kuulemme kiertotalouden toiminnassaan huomioivia alueen yrittäjiä ja toimijoita.

Ideasta tuotantoon – työpajat

Laserleikkuun ja -muokkauksen työpajoissa pääset toteuttamaan oman tuoteideasi. Työpajat havainnollistavat tuotesuunnitteluprosessin ideasta tuotantoon.

Koulutus CE-merkinnästä

Keskiviikkona 4.5. järjestämme CE-merkintään liittyvän valmennustilaisuuden. Tilaisuudessa saat yleistason ymmärryksen CE-merkinnästä sekä kuulet vaihtoehtoisista tavoista täyttää määräykset, kuten mikroyritysten yksinkertaistettu menettely.