Tapahtumat

Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

Back to Work

NITEK Pajatie 5, Nivala

Oulun Eteläisen yritysten kansainvälistymistä tukeva Think Big -hanke järjestää Back to Work tapahtuman kansainvälistymisteemalla yhdessä Nivalan Teollisuuskylän kanssa. Tapahtumaan on kutsuttu kaikki NYTi4.0 valmennukseen osallistuvat nuoret kuulemaan asiaa kansainvälistymisestä sekä verkostoitumaan alueen yrittäjien ja yrityskehittäjien kanssa.

Hyvinvointia työelämässä

NITEK Pajatie 5, Nivala

Hyvinvointia työelämässä -tapahtuman pääpuhujana on suosittu valmentaja Vertti Harjuniemi!  Vertti on tehnyt mittavan uran hyvinvoinnin parissa ja valmentanut tuhansia ihmisiä niin kasvotusten kuin verkon kautta. Tältä luennolta löydät varmasti avaimia omaan hyvinvointiisi, sekä motivaatiota tavoitteisiin.

Myynti ja asiakastyö etänä

Etätapaamiset ovat tulleet jäädäkseen myös myyjäntyöhön. Myynti ja asiakastyö etänä 1-1,5h valmennuksen tavoitteena on rohkaista etänä tapahtuvaan myyntiin, tutustutaan etämyynnin työkaluvalikoimaan ja niiden käyttöön.   Ilmoittautuminen

Horisonttina 2030

Hybridi (Centria/Teams) Vierimaantie 7, Ylivieska

My Way 2, NYTi4.0 ja Yrityskauppakulttuurin kehittäminen Pohjois-Pohjanmaalle -hankkeet järjestävät yhdessä valmennuskokonaisuuden, joka sisältää kolme osiota aiheina yrityksen myynti ja osto. Ensimmäinen valmennus 29.9.21, jolloin tietoa ja kokemuksia mm. yrityksen arvonmäärityksestä ja siitä mikä voisi olla oikea aika ja tapa luopua.