Siirry suoraan sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Some haltuun NYT- työpajat

13 syyskuun 12:00 - 20 syyskuun 15:00

Mitä, kenelle, miksi ja miten somessa markkinoidaan? Mitkä työkalut auttavat ylläpitämään yrityksen markkinointia arjessa? Mitä markkinoinnissa kannattaa mitata ja miksi? 

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saa vastauksen syksyllä 2023 järjestettävässä Some haltuun – NYT! -kiertueella! Säpäkät kolmituntiset työpajat antavat tehokkaat neuvot, vinkit ja niksit yrityksen some-markkinoinnin starttiin. Työpajoissa keskitytään perusteiden lisäksi etenkin Facebookin ja Instagramin tehokäyttöön yrityksen markkinoinnissa, ja ehkä sivutaan hieman muitakin somekanavia tai maksullista mainontaa. Työpajassa pureudutaan myös somekanavien analytiikkaan markkinoinnin tehokkuuden todentamiseksi.

 

AIKATAULU

Raahe, 13.9. klo 12–15, Rantakatu 5, luentotila, 1 krs.

Ylivieska, 14.9. klo 12–15, Centria-ammattikorkeakoulu, 2. krs  C201-luokkatila, Vierimaantie 7

Nivala: 19.9. klo 12–15, Nitek, Kokoustila Pirtti, Pajatie 5

Siikalatva: 20.9. klo 12–15, Siikalatvan kunnantalo, Pulkkilantie 4

Ilmoittaudu mukaan

Lisätietoa: pauliina.mattila@centria.fi

 

KOULUTTAJA

Kouluttajana toimii yrittäjä Sanna Paakkonen mainostoimisto WTF Designista (www.wtfdesign.fi). Sannalla on vuosien kokemus sekä oman yrityksen markkinoinnista että asiakkaiden sparraamisesta kohti tehokkaampia markkinoinnin tuloksia. Sannan koulutusotteessa yhdistyy mainosalan generalistin tietotaito ja markkinointi maalaisjärjellä.

Tiivis kolmituntinen työpaja pitää siis sisällään ohjeita, vinkkejä ja niksejä ilman ammattiterminologialla brassailua. Työpajassa käydään läpi tiivis teoriaosuus, jonka jälkeen päästään konkreettisesti käytännön tekemiseen. Puhelimet, läppärit ja utelias mieli siis mukaan – kohta mennään!

Tiedot

Alkaa:
13 syyskuun 12:00
Loppuu:
20 syyskuun 15:00

Järjestäjä

NYTi4.0 Hanke